Leveren van graszaden

In het leveren van zaaizaden is Folie Achterhoek zeer breed. Uiteraard voor de gehele landbouw, maar ook voor hoveniers en overige bedrijfstakken alsmede voor de particulier is er een groot assortiment om een ieder te voorzien.

Met Ten Have Seeds als graszaden leverancier kunnen wij u voorzien van advies en leveren van TOPmengsels. Maar ook een mengsel op maat is geen enkele probleem.

Vragen of advies?

Heeft u vragen of een van onze diensten? Bel ons via 0575-743706 of stuur een e-mail naar info@achterhoek.eu.

Ons assortiment

Fieldstar:

De beste keus voor veeteelt. Het zorgvuldig geselecteerde Field Star assortiment bestaat uit grasland- en weidemengsels. Deze graszaadmengsels zijn erg geschikt voor bijvoorbeeld maaien, beweiden, structuur en smakelijkheid.

Horsestar:

Paarden hebben behoefte aan structuurrijk gras. Het Horse Star assortiment biedt paardenhouders direct een compleet pakket kant-en-klare graszaadmengsels voor gezonde en vitale paarden.

Agristar:

Agri Star mengsels staan borg voor een goede bodembedekking en verbeteren de structuur van de grond. Tevens wordt een breed assortiment akkerbouwgewassen aangeboden onder de merknaam Agri Star.

Greenstar

Green Star graszaadmengsels leveren topprestaties. Sportvelden, gazons, recreatieterreinen, bermen en dijken zijn het hele jaar door in topconditie met Green Star mengsels.

Graszaden

Contact

Ook voor de bloemenmengsels, gras-kruidenmixen en bermen en dijken is er een groot assortiment beschikbaar.

Door ruime voorraden kunnen wij de klant van snelle service voorzien. Folie Achterhoek levert uitsluitend kwaliteitsproducten waardoor wij kunnen bijdragen aan verbeteringen van de resultaten bij onze klant.

  • Levering binnen 24 uur
  • Ruime voorraad
  • Specialistisch verkoop advies